Urgențe reale sau urgențe emoționale?
Camera de urgențe, se face triajul! Asistentul stabilește nivelul de urgență. Protocoalele sunt clare: resuscitare timp de preluare 0 min, critic- 15 minute, urgență- 60 minute, nonurgență- 120 minute.
Criteriile sunt clare pentru specialiștii din spitale, cabinete, farmacii, dar ce facem cu pacienții care nu cunosc protocoalele și care acționează în baza emoțiilor și a impulsului de moment?
Ne reîntâlnim la webinarul Best OF medici, farmaciști, asistenți pentru o nouă serie de soluții necesare pentru o desfășurare ”lină”, eficientă, cu rezultate a activității dumneavoastră.
De această data vă dăm întâlnire pe ZOOM în cursul săptămânii: miercuri și joi- 22- 23 martie .
Dialogurile acestei ediții se axează pe ce este cu adevărat urgență și cum gestionăm eficient situațiile frecvent întâlnite cu pacienții care consideră că problema lor se cataloghează ca fiind o urgență, dar de fapt est…e o nonurgență/ consult.
Și pentru că a început vaccinarea în farmacii cu vaccin gripal abordăm și gestionarea situațiilor de șoc anafilactic în farmacie sau a altor eventuale situații de criză ce vă pot lua prin surprindere.
Totodată în urma discuțiilor avute cu dumneavoastră am concluzionat că subiectul despre antibioticele de salvare/ de rezervă nu poate să lipsească din program, deci pregătiți-vă întrebările și intervențiile pentru această temă!
Printre lectorii cu care puteți purta un dialog și împreună cu care puteți discuta soluții pentru cazuri clinice speciale se numără:
– Asistent medical Ramona Nemet- vicepreședinte OAMMR Satu Mare și asistentă șefă la Ambulanță;
– Dr. Bogdan Gheorghe- medic în cadrul Agentiei Nationale Antidrog;
– Farm. Liana Baltă- farmacist prescriptor independent în UK;
– Dr. Elvira Ianculescu- dr. chimist medical principal, Institutul Clinic Fundeni;
– Farm. Paul Andreianu- membru al Royal Pharmaceutical Society UK;
– Şef lucrări dr. Mirabela Manea – medic primar neurologie – Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare Bucureşti, UMF “Carol Davila” Bucureşti;
– Prof. univ.dr. Laurențiu Şorodoc – medicină Internă – spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi, UMF “Grigore T. Popa” Iaşi
– Prof. univ.dr. Anca Trifan – Șef de clinică – Secția II – Institutul De Gastroenterologie Şi Hepatologie, Iaşi Medic primar gastroenterologie și medicină internă;
– Prof. univ.dr. Codrina Ancuta – Medic primar reumatologie si reabilitare, șef clinica Reumatologie 2, Spitalul Clinic Recuperare Iași.
Înscrieți-vă aici: https://houston.ro/inscriere-best-of/!
Taxa de participare este în valoare de 100 RON pentru medici/ farmaciști și 60 RON pentru asistenți!
Webinarul va fi creditat EMC și a fost creditat cu 16 EFC!