Spitalul Wellborn -Diagnostic in problemele genetice prenatale

0
48

Din 1 octombrie:

Spitalul Wellborn, singurul loc din România în care se pot diagnostica efectiv problemele genetice prenatale

Începând cu data de 1 octombrie, singurul Spital dedicat exclusiv fertilității și medicinei materno-fetale din România le oferă viitoarelor mămici posibilitatea diagnosticării problemelor genetice prenatale, cu ajutorul laserului PGD (Preimplantation Genetic Diagnosis).

“Numărul tot mai mare al cazurilor de nou-născuți cu anomalii cromozomiale, cu riscuri mari de eșec în contextul implantării, poate fi redus semnificativ prin apelarea la avantajele laserului PGD. Cu ajutorul acestuia, medicii ultraspecializați din cadrul Wellborn selectează embrionii normali din punct de vedere genetic, ce urmează a fi trasferați în uter și păstrați prin crioprezervare. În acest fel, reușim creșterea ratei de succes a nașterilor unuia sau a mulți copii sănătoși”, doctor Silviu Predoi, Manager General Rețeaua Medicală Wellborn.

Echipă medicală specializată în proceduri de Fertilizare in Vitro/Reproducere Umană Asistată

Laserul PGD este utilizat în cadrul Spitalului Wellborn de o echipă medicală multidisciplinară, cu experiență validă și recunoscută pe plan local și internațional pentru rata de succes a procedurilor specializate efectuate.

În mare măsură, anomaliile cromozomiale sunt responsabile de eșecul implantării embrionilor în contextul apelării la procedurile de Fertilizare in Vitro și de 50% dintre avorturile spontane din primul trimestru de sarcină.

Wellborn – Centrul cu cele mai multe proceduri FIV efectuate lunar în România

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sănătății în topul celor 10 spitale din România care beneficiază de finanțare pentru procedurile de FIV și de embriotransfer. Nominalizarea Wellborn pe primul loc în topul celor 10 centre medicale incluse în Programul National de fertilizare și de embriotransfer este, cu siguranță, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum și a importanței dotării la standarde europene și a reușitelor dobândite în departamentul de Reproducere Umană Asistată.

Despre Spitalul Wellborn

Spitalul Wellborn este singurul spital de fertilitate din Romania si centrul cu cele mai multe proceduri de Reproducere Umana Asistata (RUA) efectuate lunar in Romania. Pentru a asigura toate aceste performante, Wellborn asigura un numar impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai multi medici angajati full-time pe acest segment de specializare medical.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, sector 1, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta prin e-mail pe adresa office@wellborn.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.