Testul Imunocitochimic – Wellborn

0
145

Testul Imunocitochimic este disponibil de acum în

Rețeaua Medicală Wellborn

Rețeaua Medicală Wellborn, ce cuprinde primul Spital de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală din România (Wellborn București) și Clinica Promed System (Târgoviște) anunță disponibilitatea spre efectuare de către paciente a unui nou test medical, specializat și extrem de important pentru sănătatea femeilor.

Imunocitodiagnostic CIN2+ este un test imunocitochimic care permite identificarea cu înalta sensibilitate și specificitate a riscului de progresie către leziuni cervicale de grad înalt, precanceroase.

Testul este recomandat pacientelor cu rezultat citopatologic cervico-vaginal de tip non-HSIL, precum și pacientelor cu rezultat pozitiv la genotiparea HPV pentru tulpini cu risc înalt.  Acest test, împreună cu investigațiile cu rol în determinarea infecției cu HPV reprezintă cea mai bună metodă de depistare precoce a riscului de producere a cancerului de col uterin, unul dintre formele de cancer cu cea mai mare răspândire și mortalitate în România.

CINTEC PLUS este cea mai nouă analiză pentru depistarea leziunilor precanceroase ale colului uterin.

Cu o experiență de 19 ani în efectuarea corectă a analizelor de laborator, rețeaua medicală Wellborn investește constant în analizoarele de ultimă generație și în controlul continuu al calității rezultatelor. De aceea, numărul analizelor efectuate este în continuă creștere de la o lună la alta.

Datorită aparaturii și tehnicii moderne, personalului calificat, dar și datorită colaborărilor cu diverse unități specializate în analiza și prelucrarea probelor, oferim analize medicale de înaltă calitate și acuratețe, fiecărui pacient.

Aparatura performantă și tehnicile de lucru permit un diagnostic de laborator de fidelitate, aparatele din dotare și reactivii folosiți corespund celor mai exigente norme europene de calitate.

Laboratorul este în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar pentru a crește calitatea serviciilor oferite, laboratorul este acreditat Renar conform ISO 15189/2013.

În același scop, laboratorul derulează, încă de la începutul activității sale, controale de calitate interne cu materiale de referință. Acuratețea rezultatelor este confirmată prin participarea la controale externe de calitate. În prezent se efectuează controale externe de calitate sub egida unor foruri recunoscute pe plan național și internațional: Hematrom, Labquality, Calilab.

Punctele de recoltare din rețeaua noastră sunt modern echipate (conform celor mai recente reglementări din domeniu) pentru a asigura cele mai bune condiții de igienă, securitate biologică, precum și tot confortul pentru pacienții noștri.

Prin colaborarea cu laboratoarele de referință din țară și din Uniunea Europeană, oferim pacienților noștri o gamă completă de peste 400 de analize diferite

Personalul laboratorului este format din medici, chimiști, biologi și asistenți medicali cu îndelungată Laboratorul de analize medicale al spitalului Wellborn și al clinicilor Promed System funcționează din anul 1996, într-un spațiu amenajat conform celor mai moderne exigențe privind activitățile de laborator.

experiență și calificare.