Smoothie pentru cresterea starii de bine

0
130

Starea de bine se refera la un echilibru sanatos al mintii, corpului si spiritului, care duce la un sentiment general de bunastare. Va recomandam o reteta miraculoasa, dar si delicioasa de Smoothie care va stimula vitalitatea, energia si imunitatea, astfel instalandu-se starea de bine.

Traind in lumea moderna de azi, cand suntem mai mereu in criza de timp, ducand la schimbari in stilul de viata si dieta, care de cele mai multe ori duc la boli precum boala coronariana, diabet, accident vascular cerebral, cancer etc. cu frecventa din ce in ce mai mare. Mai multe cercetari si studii epidemiologice experimentale au sugerat in mod clar ca tendintele acestor boli sunt strans legate de alimentatia zilnica pe care o avem. Prin urmare trebuie sa existe un interes crescut in consumul de produse alimentare, cum ar fi plante aromaticce, condimente, legume si fructe,  ce au proprietati medicinale benefice organismului.

smoothie-stare-de-bineAlimentele de culoare portocalie sunt bogate in fitonutrienti, ce joaca un rol cheie in furnizarea de beneficii cu rol antioxidant si antiinflamator pentru organism. Fitonutrientii poseda functii antimutagene si de blocare a radicalilor liberi, astfel sustinand sanatatea si prevenirea bolilor.

Efectul benefic al consumului acestei bauturi miraculoase se reflecta la nivelul mai multor organe. Combinatia puternica de ingrediente mentine inima sanatoasa, memoria, sanatatea perfecta a ochilor si dezvoltarea sanatoasa a celulelor si sistemului imunitar.

Ingrediente:

  • 1 mar
  • 2 mandarine
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 grapefruit
  • 1/2 cana cu dovleac ras sau taiat cubulete
  • 1/4 pahar de apa

Instructiuni:

Se taie marul, se adauga mandarinele si dovleacul. Lamaia si grapfruit-ul se storc, dupa care se adauga apa. Se mixeaza pana la obtinerea unei bauturi omogene.