Congresul National pentru Studenti si Tineri Medici a luat nastere in 1997, sub coordonarea Federatiei Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania (FASMR), fiind prima conferinta din tara menita sa reuneasca atat studenti, cat si medici rezidenti. CNSTM devine o adevarata traditie, un manifest stiintific al lumii medicale romanesti, ajungand in sa uneasca, sub valori intelectuale comune, peste 700 de participanti din toata tara.

profile.png

Editia a XIX-a se va desfasura intre 10 si 13 decembrie 2015, patru zile in care Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” va gazdui numeroase prezentari de lucrari stiintifice, conferinte si workshop-uri. Pe parcursul intregului eveniment, participantii vor avea ocazia sa isi prezinte lucrarile in cadrul a 4 sectiuni: stiinte medicale, stiinte fundamentale, stiinte chirurgicale si poster.

Înscrierea la congres are la bază completarea formularului de înregistrare de pe site-ul http://congres.ssmb.ro. Pe pagina oficiala veti gasi detalii referitoare la cazare pentru participantii din afara Bucurestiului, dar si alte amanunte.

Pe langa aportul de inalta calitate adus de lucrariile stiintifice , congresul ofera peste 30 de workshop-uri si conferinte, reunind in diversitate domeniile de interes ale participantilor. Cele mai mari nume ale environmentului medical romanesc ne vor onora cu prezenta lor la numeroasele conferinte pe care le propunem.

-PARTICIPANTUL ACTIV-

Deadline-ul de inscriere al abstractelor este 12 Noiembrie 2015, ora 23:59.

-PARTICIPANTUL PASIV-

# Pachet standard participant pasiv early: 160 RON – plata efectuata pana la data de 12 noiembrie inclusiv.
# Pachet standard participant pasiv late: 175 RON – plata efectuata pana la data de 27 noiembrie.

Pachetul standard include: acces in limita locurilor disponibile la orice prezentare, workshop sau conferinta; geanta de congres, ecuson, diploma, materiale promotionale, participare la Ceremonia de Deschidere, participare la Cocktailul de Deschidere, acces la coffee break-uri, acces la programul social.

Ca in fiecare an, inovatia in lumea medicala va fi elementul central, alaturi de teme interdisciplinare si sesiuni cu o considerabila parte practica, integrate cu profesionalism in contextul societatii medicale romanesti.

Va asteptam!