Viitoare mamica, sunt in cautarea unui medic specialist!

0
106

Bucuresti, ianuarie 2016Wellborn, Singurul Spital dedicat exclusiv tratarii infertilitatii si centrul de Fertilizare In Vitro cu cele mai mute proceduri lunare de acest tip la nivel national anunta lansarea campaniei Viitoare mamica, sunt in cautarea unui medic specialist!

Cuplurile interesate pot trimite pe adresa aleg@wellborn.ro povestea lor, istoricul medical explicat si problemele intampinate de-a lungul timpului din cauza carora nu au reusit sa aiba un copil. O comisie a Spitalului Wellborn va parcurge toate aceste experiente si va alege acele cupluri care vor primi un tur complet al departamentului de Reproducere Umana Asistata, in cadrul caruia vor fi explicate cele mai importante aspecte ale alegerii medicilor, dotarii sau tratamentelor personalizate. De asemenea, cuplurile alese vor avea posibilitatea de a purta o discutie amanuntita cu unul dintre medicii echipei de specialisti in tratamentul infertilitatii din cadrul departamentului de Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in Vitro al Spitalului Wellborn.

O comisie de infertilitate formata din medici ginecologi, ecografisti si embriologi colaboreaza pentru discutarea solutiilor optime si pentru a oferi cele mai bune informatii cuplurilor in legatura cu toate aspectele medicale ale metodelor de Reproducere Umana Asistata indicate.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Wellborn le raspunde pacientilor sai cu profesionalism si promptitudine in cele mai performante departamente medicale de profil: chirurgie minim invaziva (laparoscopie/histeroscopie operatorie), departament ginecologie operatorie clasica, de urologie/ginecologie, de chirurgie a sanului, chirurgie plastica si reconstructiva, precum si departamentul de ginecologie medicala si obstetrica patologica. Pentru ca asistenta intensiva in toate aceste interventii este una obligatorie si vitala, Spitalul Wellborn dispune de un departament ATI (anestezie si terapie intensiva).